Thursday, August 18, 2011

Heartless.. :(

ati aku suda kering..tidak ade gunenye memharapkn sesuatu yg x pasti dlm r/ship kte ni..aku b'cakap b'dasarkn akal ku yg waras..aku x perlukn duit ko..aku cume nk ko phm je prasaan aku ni sahaje..ego n bongkak mu itu semakin jelek aku melihatnye..ko x penah da nk mintak maap dr aku wlaupun ksalahan tu b'punca dri ko sndri..masih aku ingt lg kate2 ko yg manis mase nk usha aku dlu..mne janji2 ko??ko lg pnting kn kwn2 ko dri aku..da la..aku rase smpi sini je la hbgan kte..aku da x snggup da nk truskn lg..ko ibarat memainkn prasaan aku ini shaje..trima kasih atas sgalenye..bye..-end-

5 comments:

  1. my dear amy.. what happen act?? please... think 1st before u make a decision... nnt m'nyesal kemudian ari... i know u love him so much.. tp x de ke jln p'nyelesaian utk relation korg?? discussion is a best way... kalu x wt cm tu, smpai ble2 korg x kn tau kelemahan diri masing2... whtever it is, i will always be with u... remember ur songs..?? now, i give it to u back... "U can count on me like 1,2,3 i'll be there"... so.. cheer up gurl.. =)

    ReplyDelete
  2. thanks bestie..i know i cn count on u..the decision has been made..kte da pkir msak2..kte xnk perkare lame b'ulang..mls nk drag2 lg bnde2 mcm ni..klu kte sorng je asik nk ngalah ssh gak kan?kte tau kte kuat sbb tu kte brani wat kputusan mcm ni..hope awk akn sokong kte smpai ble2.. :)

    ReplyDelete
  3. pleasure, dear... (",)
    whtever decision u take, i'll always support u.. just remember 1 thing.. org yg diberi ujian dgn begitu byk adalah org yg disayangi Allah... so, im sure u can handle everything... n really sure u will be strong with this test... cuma kte hrp, kptsn yg awk amik nie, x kn wt awk m'nyesal pas nie.. ok, dear... ;-)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete